Simple yet tasty ..!
Simple yet tasty ..!

Terliur tak? Hehehe. Hari ni pasar malam tapi tak beli cam minggu2 lepas sebab nak makan makanan masak sndiri jer ari ni, hehehe. Dah lam...

Baca lagi »

Kasut baru adik ..
Kasut baru adik ..

Patot ler lambat jer mak balik tadi, aku jer yang lupe, mak ngan adik pegi bandar, huhu. Adik aku dapat kasut baru, untuk raye kot, aku b...

Baca lagi »

Buat duit macam ni? Hmm
Buat duit macam ni? Hmm

Banyak care untuk kite dapat duit melalui online - blog, facebook, instagram, affiliate dan macam2 lagi. Memang ler nampak skit tapi permul...

Baca lagi »

Bincangkan. (2 markah)
Bincangkan. (2 markah)

# Cer gitau sape salah? Hehehe.

Baca lagi »

Santapan ilmu untuk pagi ini
Santapan ilmu untuk pagi ini

Baca lagi »

Best bedtime story ever ..!
Best bedtime story ever ..!

# Stuju? Hehehe.

Baca lagi »

Blog ini adalah hasil penulisan tentang hidup dan idea penulis sendiri dan berharap para pembaca berfikiran positif dan terbuka serta tidak menuduh tanpa asal usul periksa. Penulis tidak bertanggungjawab atas kerosakan atau kerugian semasa menggunakan maklumat di blog ini dan akan mengambil tindakan undang-undang tanpa berunding jika berlaku sebarang tuduhan tidak berasas atas hak persendirian sebagai seorang blogger.

Penulis Blog Paly

 
Top