Paly, Ina, Ajil, Suzi
Paly, Ina, Ajil, Suzi

Petang tadi aku ade post pasal adiah dah sampai dah, bace sini , hehehe. Hadiah ni mrupakan coklat, aku bertuah dalam segmen rakan blogge...

Baca lagi »

Game Ular 90-an
Game Ular 90-an

Antara game legend nih, hahaha. Siap buat rank lg sape bleh score tggi, dak2 skrg dah tak sempat kot, huhu. Jom layan smpai abis. Walla...

Baca lagi »

Hadiah dah sampai dah ..!
Hadiah dah sampai dah ..!

Tengah2 bersiap nak pegi beli barang yg aku cakap tadi , tetibe posmen datang. Aku tak sngka plak adiah ni yang smpai, cepat gak tu, hehe...

Baca lagi »

Nota berselerak dah..
Nota berselerak dah..

Tu diaa, nota2 latest aku untuk projek sblm raye ni, kot2 terlepas lak, abis kecoh 1 kampong, haha. Ok2, aku penah gtau yang aku skrg ni ...

Baca lagi »

Blog ini adalah hasil penulisan tentang hidup dan idea penulis sendiri dan berharap para pembaca berfikiran positif dan terbuka serta tidak menuduh tanpa asal usul periksa. Penulis tidak bertanggungjawab atas kerosakan atau kerugian semasa menggunakan maklumat di blog ini dan akan mengambil tindakan undang-undang tanpa berunding jika berlaku sebarang tuduhan tidak berasas atas hak persendirian sebagai seorang blogger.

Penulis Blog Paly

 
Top