Jerebu dah merebak ke Kelantan
Jerebu dah merebak ke Kelantan

Aku baru jer balik dari kedai komputer, pegi print keje kusus adik aku. Sebelom citer bab jerebu, nak citer bab kedai ni dulu. Adoii, orang ...

Baca lagi »

Kenape ade blogger macam ni?
Kenape ade blogger macam ni?

Mesti korang sndiri dah tengok pelbagai jenis blogger dlm dunia maya ni kan, tambah2 plak blogger yang dah blogging bertaun2, macam2 dah ...

Baca lagi »

(Video) Aku mengaku, budak ni kiut hiler!
(Video) Aku mengaku, budak ni kiut hiler!

Serius woo, mmg betol2 kiut budak ni. Best2. Jom tengok.

Baca lagi »

Perkongsian tentang jerebu
Perkongsian tentang jerebu

Saiz zarah jerebu 0.01 - 100 mikron. Apa itu mikron. 1 inci = 25400 mikron Rambut manusia = 60 - 600 mikron Sarang Labah-labah = 2 - ...

Baca lagi »

Hadiah dari sepupu mak
Hadiah dari sepupu mak

Buah tasbih dari Mekah. Kalo orang luar pggl ape erk? Buah tasbih tu aku translate dari "wo sebeh", bahase kelantan, hoho. Ari ...

Baca lagi »

Blog ini adalah hasil penulisan tentang hidup dan idea penulis sendiri dan berharap para pembaca berfikiran positif dan terbuka serta tidak menuduh tanpa asal usul periksa. Penulis tidak bertanggungjawab atas kerosakan atau kerugian semasa menggunakan maklumat di blog ini dan akan mengambil tindakan undang-undang tanpa berunding jika berlaku sebarang tuduhan tidak berasas atas hak persendirian sebagai seorang blogger.

Penulis Blog Paly

 
Top