Jerebu di Kelantan?
Jerebu di Kelantan?

Err.. err.. errr... Ontah ler, betol atau tak, tak konfem. Aku kuar tadi dan tngok cam dah ade jer jerebu kat tempat aku ni ha, kat kelantan...

Baca lagi »

Bersedekahlah :)
Bersedekahlah :)

# Same2 kite hayati. Rezeki tu milik-Nya :)

Baca lagi »

Tips untuk jadi pro-blogging #1
Tips untuk jadi pro-blogging #1

Kenape kite berblogging? Hmm. Kalo tanye aku, konfem2 ler aku jawab untuk kepuasan diri dalam menulis blog smbil2 buat duit sampingan . St...

Baca lagi »

Segmen #3 Bloglist 12 Jam Mialiana.com
Segmen #3 Bloglist 12 Jam Mialiana.com

Segmen #3 Bloglist 12 Jam Mialiana.com Pencarian bloglist bagi bulan Julai dan Ogos 2013 di Mialiana.com bermula pada hari ini, 23 J...

Baca lagi »

Sape2?
Sape2?

# InsyaAllah

Baca lagi »

Blog ini adalah hasil penulisan tentang hidup dan idea penulis sendiri dan berharap para pembaca berfikiran positif dan terbuka serta tidak menuduh tanpa asal usul periksa. Penulis tidak bertanggungjawab atas kerosakan atau kerugian semasa menggunakan maklumat di blog ini dan akan mengambil tindakan undang-undang tanpa berunding jika berlaku sebarang tuduhan tidak berasas atas hak persendirian sebagai seorang blogger.

Penulis Blog Paly

 
Top