Teman aku layan laptop
Teman aku layan laptop

Barli, cappucino dan tongkat ali. Peneman aku untuk memalam buta mase duk layan laptop, hehe. Hari ni rase2 aku layan tongkat ali jer, ja...

Baca lagi »

Hobi adik ..
Hobi adik ..

Hobi abam? Aduss, hahaha. Semestinye hobi aku mengadap notebook atau laptop atau desktop atau personal computer atau? Hmm. Kalo ikot s...

Baca lagi »

7 bulan aku berblogging..!
7 bulan aku berblogging..!

7 bulan - bukan masa yang singkat ataupun lame tapi tetap aku terasa cam mane nak bina blog ni ngan sebaek mgkn, hohoho. Sememang nye dah ma...

Baca lagi »

"Nak buat kerja blog la.."
"Nak buat kerja blog la.."

Adoii, hahaha. Tension tol ari ni, ye la, tambah plak ngan kepale tgh pening, customer tak putus2 datang kedai tapi ape2 pun, syukur sb reze...

Baca lagi »

Blogger bertuah 4 jam..!
Blogger bertuah 4 jam..!

Hehe. Semalam aku ade buat segmen simple , kejap jer pun tapi 14 rakan blogger sudi join, tenkiu. Kalo korang nak blogwalking, jom ler t...

Baca lagi »

Blog ini adalah hasil penulisan tentang hidup dan idea penulis sendiri dan berharap para pembaca berfikiran positif dan terbuka serta tidak menuduh tanpa asal usul periksa. Penulis tidak bertanggungjawab atas kerosakan atau kerugian semasa menggunakan maklumat di blog ini dan akan mengambil tindakan undang-undang tanpa berunding jika berlaku sebarang tuduhan tidak berasas atas hak persendirian sebagai seorang blogger.

Penulis Blog Paly

 
Top