Blog Paly naik PR3?
Blog Paly naik PR3?

Korang tengok 2 graf kat atas ni yang aku printskrin dalam webmaster, yang ni pasal spider datang bergolek2 dalam blog aku, kekerapan sti...

Baca lagi »

Domain murah
Domain murah

Hmm. Bagi aku, harga untuk domain sume nyer hampir same jer, bergantung pade pembekal tu sndiri. Scare purata dalam RM30 untuk stahun, berd...

Baca lagi »

Sape 14 blogger ni?
Sape 14 blogger ni?

Ape? Hahaha. 14 blogger yg sportim ler sb sudi join segmen kejap aku smalam, hohoho. Segmen tu aku buat 4 jam jer, dari kol 8 malam smpai le...

Baca lagi »

"Mintak cepat jodoh.."
"Mintak cepat jodoh.."

Tadi, time aku rehat sb sambung balik keje aku, mak bagi air zam-zam, alhamdulillah, dapat gak minum. Air zam-zam ni mak aku amik kat uma...

Baca lagi »

Nauzubillah, pedihnya api neraka
Nauzubillah, pedihnya api neraka

Cantik rambut kamu.. lurus.. panjang.. wangi... lembut pula tu.. cuba kamu bayangkan rambut kamu tu , digantung .. Kemudian di bakar d...

Baca lagi »

Blog ini adalah hasil penulisan tentang hidup dan idea penulis sendiri dan berharap para pembaca berfikiran positif dan terbuka serta tidak menuduh tanpa asal usul periksa. Penulis tidak bertanggungjawab atas kerosakan atau kerugian semasa menggunakan maklumat di blog ini dan akan mengambil tindakan undang-undang tanpa berunding jika berlaku sebarang tuduhan tidak berasas atas hak persendirian sebagai seorang blogger.

Penulis Blog Paly

 
Top