Cikgu lawak atau genius?
Cikgu lawak atau genius?

# Kalo aku, lebih kpd kreatif.. hehehe... jom join segmen 4 jam :)

Baca lagi »

Segmen : 4 jam Blog Paly
Segmen : 4 jam Blog Paly

Macam aku dah cakap, aku nak buat segmen bile follower dah masuk 1k, hehehe. Sblm tu, aku nak berterima kasih kpd sume yang sudi follow a...

Baca lagi »

Segmen Topup 3 Hari Bersama AkuBahrain
Segmen Topup 3 Hari Bersama AkuBahrain

Jom join Segmen Topup dari akubahrain.com kali ke-2 Segmen ini akan berlangsung selama 3 hari sahaja mulai pada jam ini. T...

Baca lagi »

Makin banyak pulak daa ..
Makin banyak pulak daa ..

Dulu aku tak bace paper skrg tapi smenjak dah duk kat kedai ni, hampir stiap ari gak aku bace paper. Sejak 2 menjak ni, bnyak jer kes pasal ...

Baca lagi »

Biarlah gambar bercakap
Biarlah gambar bercakap

Moga Allah melindungi sume umat Islam drpd terus dikecam oleh tentera laknatullah. Bersyukur ape yang kite ade skrg, ingat kepada-Nya, jg...

Baca lagi »

"Ape? Nak belajar blogging?!"
"Ape? Nak belajar blogging?!"

Beberape ari lepas ade 2 kawan aku nak blajar care2 nak berblogging. Hmm, ikhlas aku cakap yang aku ni masih lg baru dan macam2 lagi aku ken...

Baca lagi »

Blog ini adalah hasil penulisan tentang hidup dan idea penulis sendiri dan berharap para pembaca berfikiran positif dan terbuka serta tidak menuduh tanpa asal usul periksa. Penulis tidak bertanggungjawab atas kerosakan atau kerugian semasa menggunakan maklumat di blog ini dan akan mengambil tindakan undang-undang tanpa berunding jika berlaku sebarang tuduhan tidak berasas atas hak persendirian sebagai seorang blogger.

Penulis Blog Paly

 
Top