Dinner simple malam ni..
Dinner simple malam ni..

Hari ni hari rabu, slalu nyer dinner memang beli kat pasar malam tapi laen skit untuk ari ni, makan masakan mak jer, hohoho. Kat pasar ma...

Baca lagi »

Bile nak kuar ni ..?!
Bile nak kuar ni ..?!

Sebahagian entri yang aku draft tapi tak dikuarkan lagi, huhu. Kalo tengok count kat tepi tu, lam 40 entri gak aku tak abiskan atau publi...

Baca lagi »

Wordless Wednesday #3
Wordless Wednesday #3

# Tak sabar nak beli pc, hehe..

Baca lagi »

Isteri cemburu sebab ..
Isteri cemburu sebab ..

Lawak gak citer ni, hahaha. Aku jumpe lam forum, kisah pasal sorang isteri yg cemburu, pada hal takde pape pun, laen kali siasat lu, kan dah...

Baca lagi »

Aku dan syiling. Ok ke?
Aku dan syiling. Ok ke?

Sume gambar yang aku amik ni time aku tgh ngantok tambah ngan boring, aku layan jer syiling2 kat kedai tu, bajet nak buat tinggi tapi syilin...

Baca lagi »

Blog ini adalah hasil penulisan tentang hidup dan idea penulis sendiri dan berharap para pembaca berfikiran positif dan terbuka serta tidak menuduh tanpa asal usul periksa. Penulis tidak bertanggungjawab atas kerosakan atau kerugian semasa menggunakan maklumat di blog ini dan akan mengambil tindakan undang-undang tanpa berunding jika berlaku sebarang tuduhan tidak berasas atas hak persendirian sebagai seorang blogger.

Penulis Blog Paly

 
Top