Roti canai lagi?
Roti canai lagi?

Adehh, kalo slalu aku makan roti canai buatan aku ni ha, memang tak berdiet ler, roti canai ni pun dah contribute bnyak lemak, huhu. Jap...

Baca lagi »

Dah tak lame dah ^_^
Dah tak lame dah ^_^

# Amin

Baca lagi »

Antara cara untuk buat duit online
Antara cara untuk buat duit online

Korang bleh bace sini untuk lebih lanjut tapi aku nak jugak tulis kat sini skit2, kalo nak detail, silakan klik sini jer. Freelance dan...

Baca lagi »

Pelik tapi kenyataan!
Pelik tapi kenyataan!

Aku ade tengok sesetgh blogger buat segmen atau giveaway, mmg bagus sebab hal2 cam ni dapat ketengahkan blog kite kpade umum, kalo bab naek ...

Baca lagi »

Ok, saya faham
Ok, saya faham

# InsyaAllah ^_^

Baca lagi »

Blog ini adalah hasil penulisan tentang hidup dan idea penulis sendiri dan berharap para pembaca berfikiran positif dan terbuka serta tidak menuduh tanpa asal usul periksa. Penulis tidak bertanggungjawab atas kerosakan atau kerugian semasa menggunakan maklumat di blog ini dan akan mengambil tindakan undang-undang tanpa berunding jika berlaku sebarang tuduhan tidak berasas atas hak persendirian sebagai seorang blogger.

Penulis Blog Paly

 
Top