Lepas raya..
Lepas raya..

Kalo ade rezeki lebih dalam projek aku tak lame lg, dapat la aku beli desktop, rase2 aku dah cakap lam entri lepas2. Perasan tak yang blo...

Baca lagi »

Pentadbir laman Jiwang.Org kene tahan?
Pentadbir laman Jiwang.Org kene tahan?

Betol ke ni? Hmm. Aku ade post pasal ni kat 1 forum tu dan aku duk bace komen diorang, berkait ngan norman. Hmm. Patot ke kene tahan? Ari tu...

Baca lagi »

Kami excited..!
Kami excited..!

Adeh, bnyak gak entri sal peti ais baru ni, hohoho. Ok2, ni last sebab peti ni akan jadi bende biase tak lame lg, maklum ler, baru beli m...

Baca lagi »

Tiup tiup tiup!
Tiup tiup tiup!

Tolak cepat! Hahaha. Dah nak dekat 1000 follower dah, tq bagi yang follow blog aku ni ha, walaupun tak kenal tapi nak time kasih gak. Ok,...

Baca lagi »

Blog ini adalah hasil penulisan tentang hidup dan idea penulis sendiri dan berharap para pembaca berfikiran positif dan terbuka serta tidak menuduh tanpa asal usul periksa. Penulis tidak bertanggungjawab atas kerosakan atau kerugian semasa menggunakan maklumat di blog ini dan akan mengambil tindakan undang-undang tanpa berunding jika berlaku sebarang tuduhan tidak berasas atas hak persendirian sebagai seorang blogger.

Penulis Blog Paly

 
Top