Dah sampai dah, yehaa!
Dah sampai dah, yehaa!

Alhamdulillah, peti ais yang aku cakap semalam dah sampai dah, waktu maghrib tadi. Due2 penghantar peti ais ni mmg friendly giler, tak t...

Baca lagi »

Alas perot yang sedap..!
Alas perot yang sedap..!

Memang ternyata sedap, kene plak time mmg lapar betol tadi, hehehe. Adik aku pun makan gak tapi diorang tak spesel sgt, yang aku jer spes...

Baca lagi »

Tangguh la plak, huhu
Tangguh la plak, huhu

Nak kate sakit, tak jugak tapi rase2 jer, tubuh cam lemah, kipas pun gune speed slow sb sejuk, tekak rase laen macam. Hmm. Dugaan. Harap2...

Baca lagi »

Notis fail..
Notis fail..

# Adehh

Baca lagi »

Segmen 12 Jam Follow & Blogwalking #3 Oleh Mialiana.com
Segmen 12 Jam Follow & Blogwalking #3 Oleh Mialiana.com

Segmen 12 Jam Follow & Blogwalking #3 Oleh Mialiana.com Segmen ini dibuat bagi memudahkan Mia Liana untuk follow dan blogwalking...

Baca lagi »

Blog ini adalah hasil penulisan tentang hidup dan idea penulis sendiri dan berharap para pembaca berfikiran positif dan terbuka serta tidak menuduh tanpa asal usul periksa. Penulis tidak bertanggungjawab atas kerosakan atau kerugian semasa menggunakan maklumat di blog ini dan akan mengambil tindakan undang-undang tanpa berunding jika berlaku sebarang tuduhan tidak berasas atas hak persendirian sebagai seorang blogger.

Penulis Blog Paly

 
Top