Peti ais untuk mak
Peti ais untuk mak

Alhamdulillah, dapat gak beli peti ais untuk mak. Mule nak beli kat Singer, aku ade post kat sini tapi pagi td, pujuk pnye pujuk mak aku...

Baca lagi »

Setuju tak?
Setuju tak?

Baru jer balik dr bandar, ingat nak buat entri pasal jejalan tadi tapi malam ni jer la sb malas nak edit gambar, plus ngan nak tengok cit...

Baca lagi »

Ape korang buat kalo bende ni kuar?
Ape korang buat kalo bende ni kuar?

Kalo ler aku jumpe bnde ni kuar, aku terus kuar web atau blog tu, tak pun aku wat trick skit, sb script ni pun bukan 100% block user drpd...

Baca lagi »

Segmen: Follow & Bloghopping Bubblynotes.Com.
Segmen: Follow & Bloghopping Bubblynotes.Com.

Tetiba kan? Angin kus2 melanda dan terajin pulak nak buat segmen... wakakakaka...rasanya dah lama dah x organize segmen simple kat Bubbly...

Baca lagi »

Peti ais Singer!
Peti ais Singer!

Pegi cawangan kat wakaf che yeh jer, malas pegi jauh2 sebab aku ade keje lagi nak setel, huhuhu. Lame gak nak bleh decide untk beli peti ...

Baca lagi »

Blog ini adalah hasil penulisan tentang hidup dan idea penulis sendiri dan berharap para pembaca berfikiran positif dan terbuka serta tidak menuduh tanpa asal usul periksa. Penulis tidak bertanggungjawab atas kerosakan atau kerugian semasa menggunakan maklumat di blog ini dan akan mengambil tindakan undang-undang tanpa berunding jika berlaku sebarang tuduhan tidak berasas atas hak persendirian sebagai seorang blogger.

Penulis Blog Paly

 
Top