Segmen Menang Topup By Fizgraphic
Segmen Menang Topup By Fizgraphic

Baca lagi »

Aku, ibu dan adik
Aku, ibu dan adik

Syok jer duk layan citer The Walking Dead, mak balik umah, terus buat air ngan sandwich untk makan petang. Isi sardin jer, campur ngan to...

Baca lagi »

Sesi photoshoot siap..!
Sesi photoshoot siap..!

Fuhh, susah gak kalo amik gambar produk ngan kamera digital biase ni, nak dapatkan result yang aku nak bukan mudah, hahaha. Tambah lak ng...

Baca lagi »

Ramadan : Dah tak lame dah
Ramadan : Dah tak lame dah

Baca lagi »

Blog ini adalah hasil penulisan tentang hidup dan idea penulis sendiri dan berharap para pembaca berfikiran positif dan terbuka serta tidak menuduh tanpa asal usul periksa. Penulis tidak bertanggungjawab atas kerosakan atau kerugian semasa menggunakan maklumat di blog ini dan akan mengambil tindakan undang-undang tanpa berunding jika berlaku sebarang tuduhan tidak berasas atas hak persendirian sebagai seorang blogger.

Penulis Blog Paly

 
Top