Sebab2 aku nak beli DSLR
Sebab2 aku nak beli DSLR

# Oummm.. Kalo aku nak snap, aku snap yang spesis same tp kecik skit.. Hahaha Wallahu'alam

Baca lagi »

Tunjuk sikitt..!
Tunjuk sikitt..!

Pheww, dah tak bnyak dah kene buat untuk page promote aku ni ha, yang nak amik gambar tu ler susah skit, tak reti sgt, huhu. Page promote ...

Baca lagi »

Untuk apa ni?
Untuk apa ni?

Haa, semestinye bukan sal nikah, haha. Ni antara keje2 blog yang aku kene buat, nak kene prepare 1 page, letak detail ngan gambar2 yang p...

Baca lagi »

Khas untuk kucing korang
Khas untuk kucing korang

Baca lagi »

Buat duit secara online #1
Buat duit secara online #1

Erk..? Hohoho. Sape tak nak kan buat duit scare online, aku sndiri pun nak. Bunyi jer online tapi tetap jugak kene usaha, rajin, bukan ju...

Baca lagi »

Tak sabar lak nak guna desktop
Tak sabar lak nak guna desktop

Laptop aku ni skrg memang makin senang nak hang, huhu. Nak buat cam mane kan, 24/7 tak tutup, mmg slalu on jer, jrg sgt aku shut down aku ny...

Baca lagi »

Blog ini adalah hasil penulisan tentang hidup dan idea penulis sendiri dan berharap para pembaca berfikiran positif dan terbuka serta tidak menuduh tanpa asal usul periksa. Penulis tidak bertanggungjawab atas kerosakan atau kerugian semasa menggunakan maklumat di blog ini dan akan mengambil tindakan undang-undang tanpa berunding jika berlaku sebarang tuduhan tidak berasas atas hak persendirian sebagai seorang blogger.

Penulis Blog Paly

 
Top