Domain dan hosting murah di Malaysia
Domain dan hosting murah di Malaysia

Memang bnyak pun dalam internet yang tawarkan pakej2 domain dan hosting yang murah tapi berbaloi ke tak? Hmm. Ade gak yang servis kurang mem...

Baca lagi »

Ok ke kalo aku buat cam ni?
Ok ke kalo aku buat cam ni?

Aku tngah pikir, sesuai ke tak? Hmm. Kalo ikot kan, mmg betol2 bagus tapi takot2 takleh nak bagi komitmen lak. Bab nak promote, takde masala...

Baca lagi »

Alas perot sebelom...
Alas perot sebelom...

Perot kosong, aku alas ngan roti bakar jer dulu, kalo makan heavy, rugi lak sb petang ni masyukkk, pasar malam!! Hehehe. Aku lom decide l...

Baca lagi »

Wordless Wednesday #2
Wordless Wednesday #2

Baca lagi »

Ok la kan untuk permulaan
Ok la kan untuk permulaan

Terkejut gak mase aku tngok dashboard aku tu, dah start dapat duit, hehe. Walaupun aku pening bab kene byr cukai tp tu letak tepi dulu, k...

Baca lagi »

Berkesan jugak, yahuuu...!
Berkesan jugak, yahuuu...!

Memang aku search cam betol2 nak cari link blog aku jer kan tapi mmg itu pun aku nak buat, sebab aku nak tengok cepat ke tak google index...

Baca lagi »

Blog ini adalah hasil penulisan tentang hidup dan idea penulis sendiri dan berharap para pembaca berfikiran positif dan terbuka serta tidak menuduh tanpa asal usul periksa. Penulis tidak bertanggungjawab atas kerosakan atau kerugian semasa menggunakan maklumat di blog ini dan akan mengambil tindakan undang-undang tanpa berunding jika berlaku sebarang tuduhan tidak berasas atas hak persendirian sebagai seorang blogger.

Penulis Blog Paly

 
Top