Iklan? Hmm.. Bleh kot..
Iklan? Hmm.. Bleh kot..

Rase2 dah lame dah aku letak link iklan macam aku tnjuk kat printskrin atas ni tapi aku penah cakap dulu yg aku takmo rush pun bnde2 cam ...

Baca lagi »

Makan sebelom pegi wat keje
Makan sebelom pegi wat keje

Sodap..! Sodap..! Sodappp..! Hehehe. Memang sedap pun tempura ni, tmbah lak ngan campuran sos yang mantop, masak ngan perencah yg bes. Ak...

Baca lagi »

Untuk blog, untuk aku..
Untuk blog, untuk aku..

Nantikan! Hehehe. Memang aku beli ni khas aku nak letak dalam blog aku nanti. Tengok kat kotak tu, tulis 3kg. Apakah? Aku akan reveal ape...

Baca lagi »

Feed widget untuk farzli.com
Feed widget untuk farzli.com

Aku dah letak dah feed widget feed untk blog baru aku tu, kasi promote mlalui blog ni jugak, sambil2 transfer juice link blog ni ke blog ...

Baca lagi »

Blog farzli.com
Blog farzli.com

Klik printskrin ni. Yahuuu! Akhirnya..! Hehehe. 11hb Jun 2013. Blog baru aku berdomainkan farzli.com, iaitu name aku sndiri, dah takde ...

Baca lagi »

Blog ini adalah hasil penulisan tentang hidup dan idea penulis sendiri dan berharap para pembaca berfikiran positif dan terbuka serta tidak menuduh tanpa asal usul periksa. Penulis tidak bertanggungjawab atas kerosakan atau kerugian semasa menggunakan maklumat di blog ini dan akan mengambil tindakan undang-undang tanpa berunding jika berlaku sebarang tuduhan tidak berasas atas hak persendirian sebagai seorang blogger.

Penulis Blog Paly

 
Top