Good luck untuk final!
Good luck untuk final!

Ade gak rakan2 blogger post pasal final exam ni, aku pun nak post gak, hehehe. Aku ucapkan smoga berjaya dalam exam final korang sume, te...

Baca lagi »

Gunakan masa dengan sebaik yang mungkin!
Gunakan masa dengan sebaik yang mungkin!

Yahuuu..! Malam ni takde keje pun nak buat, dah lame gak tggu malam cam ni, hehehe. Boleh ler aku fokus keje2 blog, tambah plak nak memba...

Baca lagi »

Kalau la dapat makan sekarang....
Kalau la dapat makan sekarang....

Baca lagi »

Teknik blog aku berkesan..!
Teknik blog aku berkesan..!

Alhamdulillah, berkesan ler jugak skit2, bukan tahap hebat pon. Teknik yang aku mksdkan, entri aku diindeks dalam google dan google crawl...

Baca lagi »

Terima kasih TNB
Terima kasih TNB

Semalam aku ade post pasal tiang elektri kat kampung aku terbelah due, bleh bace kat sini . Orang kmpung cakap diorang siap baiki dalam k...

Baca lagi »

Dah siap coding untuk guest post
Dah siap coding untuk guest post

Aku dah test nak susun borang ni tapi tak reti lak, nak coding pun duk maen try and error, kan bes kalo hebat bab2 coding ni, bleh trus c...

Baca lagi »

Jenayah berat...!
Jenayah berat...!

Sempoikan...? Hehehe. Peringatan untk sume termasuk aku. # Bertaubat selagi kita bernafas, Allah itu Maha Pengampun dan Maha Penerima T...

Baca lagi »

Blog ini adalah hasil penulisan tentang hidup dan idea penulis sendiri dan berharap para pembaca berfikiran positif dan terbuka serta tidak menuduh tanpa asal usul periksa. Penulis tidak bertanggungjawab atas kerosakan atau kerugian semasa menggunakan maklumat di blog ini dan akan mengambil tindakan undang-undang tanpa berunding jika berlaku sebarang tuduhan tidak berasas atas hak persendirian sebagai seorang blogger.

Penulis Blog Paly

 
Top