Renungan malam ini..
Renungan malam ini..

Aku ade jmpe lam fesbuk tadi, saje nak share ngan korang sume sblm aku pegi layan blog baru tu atau youtube. Korang kene bace smpai abis,...

Baca lagi »

Ok, yang ni dah setel..
Ok, yang ni dah setel..

Ade lagi aku nak buat, dah tak lame dah nak masuk 11hb Jun ni, hehe. Rase cam malu plak sb kalo tngok ayat english aku tu, cam ikut stand...

Baca lagi »

Tiang api kampung aku putus dua..!
Tiang api kampung aku putus dua..!

Kedai aku pun takde elektrik gak, jd mangsa keadaan, nak buat cam mane, trime jer, bukan takleh nak keje pun kan. Kisah sbnr aku tak konf...

Baca lagi »

Lambat lagi ke bluray nak kuar ni?
Lambat lagi ke bluray nak kuar ni?

Bnyak gak citer2 menarik yang aku nak donlod tapi kalo tngok tempat2 nak sedot citer ni, takde lagi yang bluray edition, haha. Memang kej...

Baca lagi »

Anak dididik dengan kesabaran
Anak dididik dengan kesabaran

--------------------------------------------- Aku hanye kongsi citer ni jer sebab cam menarik plak aku bace, betol atau tak, wallahu&#...

Baca lagi »

Blog ini adalah hasil penulisan tentang hidup dan idea penulis sendiri dan berharap para pembaca berfikiran positif dan terbuka serta tidak menuduh tanpa asal usul periksa. Penulis tidak bertanggungjawab atas kerosakan atau kerugian semasa menggunakan maklumat di blog ini dan akan mengambil tindakan undang-undang tanpa berunding jika berlaku sebarang tuduhan tidak berasas atas hak persendirian sebagai seorang blogger.

Penulis Blog Paly

 
Top