Ok logo macam ni?
Ok logo macam ni?

Aku nak huruf F, cam hebat jer huruf F ni, hahaha. Logo tu mmg aku sengaja design cam tu, nak jugak huruf F ade. Ok ke tak logo cam ni? A...

Baca lagi »

Sopan la sikit.. adoii
Sopan la sikit.. adoii

Tadi aku pegi kuar minum ngan adik aku, sambil makan skit2 tapi ade sorang waitress ni, adoii. Kalo ikutkan, nampak ok jer tp kalo lame2 ...

Baca lagi »

Widget twitter, hehehe
Widget twitter, hehehe

Khusyuk hiler duk edit blog baru tu. Dah siap dah logo untk blog tu, tu pun maen hentam jer aku buat, mgkn malam ni aku edit skit, kasi n...

Baca lagi »

Bukan bukan bukan...
Bukan bukan bukan...

Baca lagi »

Blog ini adalah hasil penulisan tentang hidup dan idea penulis sendiri dan berharap para pembaca berfikiran positif dan terbuka serta tidak menuduh tanpa asal usul periksa. Penulis tidak bertanggungjawab atas kerosakan atau kerugian semasa menggunakan maklumat di blog ini dan akan mengambil tindakan undang-undang tanpa berunding jika berlaku sebarang tuduhan tidak berasas atas hak persendirian sebagai seorang blogger.

Penulis Blog Paly

 
Top