"Blogshop pun ada jugak.."
"Blogshop pun ada jugak.."

Nantikan link untuk blogshop, hehehe. Blogshop ni jugak khas aku nak bagi tempat untuk rakan2 blogger yang meniaga scare onine tp ade sya...

Baca lagi »

Megi goreng mamak..!
Megi goreng mamak..!

Dinner malam ni, hehe. Megi goreng mamak ngan kopi o ais. Aku pegi ngan adik aku jer, tu pun sebab takde keje kat umah, tambah plak perot...

Baca lagi »

List untuk abiskan duit
List untuk abiskan duit

Nanti lepas raye, bnyak gak aku nak abiskan duit aku ni tapi bukan bab2 membazir, sume nye berpekdah dan mmg jadi keperluan untuk aku nga...

Baca lagi »

Google Pagerank dah update ke?
Google Pagerank dah update ke?

Kalo tak tak clap aku nanti hujung bulan ni baru update dan awal bulan julai baru setel untuk second semester mengupdate pagerank taon ni. A...

Baca lagi »

Blog ini adalah hasil penulisan tentang hidup dan idea penulis sendiri dan berharap para pembaca berfikiran positif dan terbuka serta tidak menuduh tanpa asal usul periksa. Penulis tidak bertanggungjawab atas kerosakan atau kerugian semasa menggunakan maklumat di blog ini dan akan mengambil tindakan undang-undang tanpa berunding jika berlaku sebarang tuduhan tidak berasas atas hak persendirian sebagai seorang blogger.

Penulis Blog Paly

 
Top