11hb Jun 2013
11hb Jun 2013

Itu ler tarikh yang aku akan umumkan blog baru aku tu lam blog ni, ari tu jugak aku akan ping blog tu kat beberape server untk gtau yang ...

Baca lagi »

Aku nak buat contest...!
Aku nak buat contest...!

Hmm. Teringin plak aku nak buat contest tp takot2 tak ramai plak yang sudi join. Bukan ape, sambil2 buat contest ni, aku nak cari idea cam m...

Baca lagi »

Biar printskrin yang bercakap
Biar printskrin yang bercakap

# Ada sikit jer lagi nak setelkan ape yang patot lam blog baru tu :)

Baca lagi »

Aik, dah ade komen?
Aik, dah ade komen?

Hohoho. Dah ade 1 komen pending dah, biar pun lom officially kuar blog baru aku tu, ping pun blom. Cam mane plak orang ni leh jumpe blog ...

Baca lagi »

Jangan jadi cam ni..!
Jangan jadi cam ni..!

Baca lagi »

Lagenda sebuah pemadam
Lagenda sebuah pemadam

# Betol tak? Hehehe. Wallahu'alam

Baca lagi »

Blog ini adalah hasil penulisan tentang hidup dan idea penulis sendiri dan berharap para pembaca berfikiran positif dan terbuka serta tidak menuduh tanpa asal usul periksa. Penulis tidak bertanggungjawab atas kerosakan atau kerugian semasa menggunakan maklumat di blog ini dan akan mengambil tindakan undang-undang tanpa berunding jika berlaku sebarang tuduhan tidak berasas atas hak persendirian sebagai seorang blogger.

Penulis Blog Paly

 
Top