Pasar malam lagi...!
Pasar malam lagi...!

Hari ni mmg sakan tol makan malam, hohoho. Esok kene strict la skit sb hari ni dah tanam bnyak dah lemak ni. Aku beli air jagung, potato ...

Baca lagi »

Islam mendahului sains
Islam mendahului sains

Wallahu'alam

Baca lagi »

Fuh, dah siap dah!
Fuh, dah siap dah!

Tadi aku ade cakap lam entri sini yang bnyak gak keje2 aku tertangguh dan skrg aku dah buat dah skit, hehe. Aku nak rehat plak jap2 lagi...

Baca lagi »

Bnyak plak keje tertangguh
Bnyak plak keje tertangguh

Aku dah slow2 buat keje yang tertangguh. Tadi dah setel dah untuk bagi cntoh kat blog kawan, die suh aku setting die pnye wordpress blog ...

Baca lagi »

Dah boleh jana duit dengan blog nih..
Dah boleh jana duit dengan blog nih..

Aiseh, mentang2 ler approve, terus leh wat duit ngan blog, hohoho. Bukan senang woo ngan buat duit ngan blog, tulis dan dapat duit, gi...

Baca lagi »

Blog ini adalah hasil penulisan tentang hidup dan idea penulis sendiri dan berharap para pembaca berfikiran positif dan terbuka serta tidak menuduh tanpa asal usul periksa. Penulis tidak bertanggungjawab atas kerosakan atau kerugian semasa menggunakan maklumat di blog ini dan akan mengambil tindakan undang-undang tanpa berunding jika berlaku sebarang tuduhan tidak berasas atas hak persendirian sebagai seorang blogger.

Penulis Blog Paly

 
Top