Yong tau fu..!
Yong tau fu..!

Perghhh, bnyak hiler makanan lam tu tp bukan untk aku sorang jer, makan berempat, tak sggup aku nak makan sume ni sb pg td aku dah bedal ...

Baca lagi »

Sebab tu aku nak beli DSLR
Sebab tu aku nak beli DSLR

# Moga2 dapat la beli tahun ni.. smartfon letak tepi lu, hehe..

Baca lagi »

Kerajaan nak sekat facebook?
Kerajaan nak sekat facebook?

http://www.sinarharian.com.my/nasional/sekat-facebook-sebelum-parah-1.167061 Korang tekan jer link kat atas tu untuk tau lebih lanjut, ...

Baca lagi »

Blog ini adalah hasil penulisan tentang hidup dan idea penulis sendiri dan berharap para pembaca berfikiran positif dan terbuka serta tidak menuduh tanpa asal usul periksa. Penulis tidak bertanggungjawab atas kerosakan atau kerugian semasa menggunakan maklumat di blog ini dan akan mengambil tindakan undang-undang tanpa berunding jika berlaku sebarang tuduhan tidak berasas atas hak persendirian sebagai seorang blogger.

Penulis Blog Paly

 
Top