Segmen Topup By Emas Putih Part #3
Segmen Topup By Emas Putih Part #3

As-Salam Segmen Topup by Emas Putih Part #3 Klik banner di atas kalau nak join. Ada 40 x Topup RM5 untuk dimenangi !! Tar...

Baca lagi »

Makan bersama adik2
Makan bersama adik2

Tu dia, sosej rebus makan ngan roti, tambah ngan sos, slurrpppp gitu, Aku pilih rebus jer, less lemak, maklum ler, ni dinner untuk ari ni...

Baca lagi »

"Singa comel..?"
"Singa comel..?"

Baca lagi »

Lame tol nak tulis 1 entri
Lame tol nak tulis 1 entri

Betol mencabar gak time nak start blogging cam ni, hohoho. Paling susah time nak eloborate isi entri tu ngan creative, hohoho. Dah la e...

Baca lagi »

Try jer la, mane tau mujarab...
Try jer la, mane tau mujarab...

Mak dah sound dah, suh aku jaga muke ni, kasi biar nampak jernih ngan kurang kan jerawat. Aku bukan takmo jage, malas ni ha yang slalu du...

Baca lagi »

Blog ini adalah hasil penulisan tentang hidup dan idea penulis sendiri dan berharap para pembaca berfikiran positif dan terbuka serta tidak menuduh tanpa asal usul periksa. Penulis tidak bertanggungjawab atas kerosakan atau kerugian semasa menggunakan maklumat di blog ini dan akan mengambil tindakan undang-undang tanpa berunding jika berlaku sebarang tuduhan tidak berasas atas hak persendirian sebagai seorang blogger.

Penulis Blog Paly

 
Top