Ok ke tak? Hmmm
Ok ke tak? Hmmm

Subscribe dah setel dah, hehehe. Button tu aku ingat nak letak 5, tambah google plus tp icon plak takde, 4 jer la buat mase ni. Dah siap ...

Baca lagi »

Tips untuk mudah menangis kerana-Nya
Tips untuk mudah menangis kerana-Nya

Baca lagi »

Trafik Blog Paly untuk Bulan Mei 2013
Trafik Blog Paly untuk Bulan Mei 2013

Fuh, dah lame gak aku tak share trafik blog aku ni, rase2 paling last bulan mac, hohoho. Aku share ni pun sebab tengok kat blog Mialian...

Baca lagi »

Walaupun aku diet tapi...
Walaupun aku diet tapi...

Syok jer aku tido tgh ari td, maklum ler tak cukup tido semalam ngan letih, mmg syok ler, hahaha. Dalam kol 1.50 tgh ari td, kawan aku ca...

Baca lagi »

Bangun tidur ikut sunnah
Bangun tidur ikut sunnah

Baca lagi »

Yes, it is true...
Yes, it is true...

... and that's truth :) Wallahu'alam

Baca lagi »

Blog ini adalah hasil penulisan tentang hidup dan idea penulis sendiri dan berharap para pembaca berfikiran positif dan terbuka serta tidak menuduh tanpa asal usul periksa. Penulis tidak bertanggungjawab atas kerosakan atau kerugian semasa menggunakan maklumat di blog ini dan akan mengambil tindakan undang-undang tanpa berunding jika berlaku sebarang tuduhan tidak berasas atas hak persendirian sebagai seorang blogger.

Penulis Blog Paly

 
Top