Segmen : Mari Tambah Kenalan Blogger By Mr.K
Segmen : Mari Tambah Kenalan Blogger By Mr.K

Lame gak aku tak join segmen, hehe. Follower aku skrg 961.

Baca lagi »

KB Burger Bakar Cafe
KB Burger Bakar Cafe

Baru jer pas balik pegi jejalan ngan adik, hohoho. Nak beli barang kat tesco tapi jalan pnye jalan, zzz, tak jumpe, pastu plak tak ingat ...

Baca lagi »

Sbagai blogger, DSLR atau smartfon?
Sbagai blogger, DSLR atau smartfon?

InsyaAllah, kalo ade rezeki masuk lam bulan 7 ni, mmg aku nak beli barang2 yang aku dah list dah dan DSLR tu antara yang aku list tp buka...

Baca lagi »

Jom! :)
Jom! :)

Baca lagi »

Letih tapi besss
Letih tapi besss

Hari ni mmg tak putus2 customer datang, dalam kol 10 lebih bru ler dapat rehat, berbual ngan mak. Kalo dah tak putus2 datang, lauk pauk pun ...

Baca lagi »

Wahh, dah masuk bulan baru..
Wahh, dah masuk bulan baru..

Dah masuk bulan jun dah ni, kejap jer mase berlalu. Masuk jer bulan julai, dah abis dah sparuh tahun 2013 dan hampir nak melangkah ke tah...

Baca lagi »

Blog ini adalah hasil penulisan tentang hidup dan idea penulis sendiri dan berharap para pembaca berfikiran positif dan terbuka serta tidak menuduh tanpa asal usul periksa. Penulis tidak bertanggungjawab atas kerosakan atau kerugian semasa menggunakan maklumat di blog ini dan akan mengambil tindakan undang-undang tanpa berunding jika berlaku sebarang tuduhan tidak berasas atas hak persendirian sebagai seorang blogger.

Penulis Blog Paly

 
Top