Senyum dan lari? Erk..!?
Senyum dan lari? Erk..!?

# Idop rupe nye, hohoho. Wallahu'alam

Baca lagi »

"Perlu ke tak smartfon untuk blogger..?"
"Perlu ke tak smartfon untuk blogger..?"

Terpikir gak aku nak post entri dalam blog gune smatfon tapi aku memang tak minat sgt nak gune smatfon ni, leceh, hahaha. Shari gune dah ...

Baca lagi »

Homepage blog baru
Homepage blog baru

Printskrin kat atas ni adalah homepage yang aku dah decide dah. Pening gak aku nak pilih cam mane nak kasi homepage ni nampak simple dan ...

Baca lagi »

Pegi solat jumaat ngan kain pelikat berlubang
Pegi solat jumaat ngan kain pelikat berlubang

Kes khayal ngan keje kuat sgt, hahaha. Aku pun pelik gak, cam mane bleh amik mase yg lame kat masjid tu baru perasan aku pakai kain plikat y...

Baca lagi »

35% daripada 15 juta pound sterling untuk aku?
35% daripada 15 juta pound sterling untuk aku?

Kalo betol2 dapat, penuh ler poket ni wat pegi jejalan, hahaha. 35% daripada 15juta, lebih kurang 5.25juta pound sterling aku dapat, dara...

Baca lagi »

Diet aku berkesan..!
Diet aku berkesan..!

Alhamdulillah, makin ramai dah yang perasan yang aku ni makin mengecil, hehehe. Gambar kat atas tu yang lame pnye, aku post lam entri sin...

Baca lagi »

Blog ini adalah hasil penulisan tentang hidup dan idea penulis sendiri dan berharap para pembaca berfikiran positif dan terbuka serta tidak menuduh tanpa asal usul periksa. Penulis tidak bertanggungjawab atas kerosakan atau kerugian semasa menggunakan maklumat di blog ini dan akan mengambil tindakan undang-undang tanpa berunding jika berlaku sebarang tuduhan tidak berasas atas hak persendirian sebagai seorang blogger.

Penulis Blog Paly

 
Top