2 ciri menantu yang mak nak.. erk?!
2 ciri menantu yang mak nak.. erk?!

Aduss, makin hari makin bnyak plak timbul topik nikah antara perbualan aku ngan mak, hahaha. Ye la, anak sulung kan, dah makin tua dah ni...

Baca lagi »

Hari ni diet letak tepi.. shuh shuhh shuhh
Hari ni diet letak tepi.. shuh shuhh shuhh

Dah lame gak tak merasa makan kat edlee ni, maklum la, kalo nak makan kat sini, mmg diet kene buang jauh2, hahaha. Hari ni spesel, cheat day...

Baca lagi »

Team pilihan anda?
Team pilihan anda?

Baca lagi »

Kerja banyak tapi malas buat..!
Kerja banyak tapi malas buat..!

Biase la tu kan, hahaha. Sejak 2 menjak ni skit jer entri yang aku post lam blog, korang pun leh pasan kalo tengok kat arkib sbelah. Memang ...

Baca lagi »

Blog ini adalah hasil penulisan tentang hidup dan idea penulis sendiri dan berharap para pembaca berfikiran positif dan terbuka serta tidak menuduh tanpa asal usul periksa. Penulis tidak bertanggungjawab atas kerosakan atau kerugian semasa menggunakan maklumat di blog ini dan akan mengambil tindakan undang-undang tanpa berunding jika berlaku sebarang tuduhan tidak berasas atas hak persendirian sebagai seorang blogger.

Penulis Blog Paly

 
Top