10 tips untuk pembelajaran
10 tips untuk pembelajaran

Nombor 5 tu, kalo dapat buat tiap2 hari kan bes. keje pun mesti mantap nak buat tapi on-time tu ler takde, hahaha. Wallahu'alam

Baca lagi »

Betol2 ohsem!!!
Betol2 ohsem!!!

Theme blog baru dah kuar update, beberape lepas dan hari ni baru aku test, 100% aku puas ati, haha. Seriuss woo, aku mmg respek developer...

Baca lagi »

Bila Imam Syafie...
Bila Imam Syafie...

# Memang betol2 indah :)

Baca lagi »

Dah ade air, hehe
Dah ade air, hehe

Alhamdulillah, ade gak akhirnye air kat umah aku ni, dalam 2 hari gak tiada air yg nak mengalir masuk, biar pun bil dibayar, takde tertungga...

Baca lagi »

Blog ini adalah hasil penulisan tentang hidup dan idea penulis sendiri dan berharap para pembaca berfikiran positif dan terbuka serta tidak menuduh tanpa asal usul periksa. Penulis tidak bertanggungjawab atas kerosakan atau kerugian semasa menggunakan maklumat di blog ini dan akan mengambil tindakan undang-undang tanpa berunding jika berlaku sebarang tuduhan tidak berasas atas hak persendirian sebagai seorang blogger.

Penulis Blog Paly

 
Top