Helmet atau hemlet?
Helmet atau hemlet?

Sedang termenung ape tu? Bakal bini? Bisnes? Blog? Hmm. Takde pape pun, hahaha. Aku pegi makan ngan adik aku tadi kat kedai lam kampung a...

Baca lagi »

Sekadar renungan hari ini..
Sekadar renungan hari ini..

Huhuhu. Hari ni mmg letih dan balik umah still takde air lagi nak digunakan untk kegunaan harian. Hmm. Bile dah takde air baru tau susahnye ...

Baca lagi »

Jom uji kelajuan menaip
Jom uji kelajuan menaip

Aku try pun sebab blogger Mialiana yg dah post hal ni, tu yang gatal nak try gak, hahaha. Tengok la printskrin kat atas, tak laju sgt...

Baca lagi »

Batal kan jer, settle, hahaha
Batal kan jer, settle, hahaha

Time cuti cam ni mmg letih jer la keje kat kedai tu, tambah plak ade yg planggan aku mmg nak hempuk jer kpale, seb baek ler die dah berus...

Baca lagi »

Sem 1 adalah sem ikot peraturan
Sem 1 adalah sem ikot peraturan

Gambar aku time 1, hahaha. Bukan maen disiplin lg time sem 1 ni, abis peraturan uitm nak ikot, siap tuck in kemeja tu, hahaha. Bile tgk g...

Baca lagi »

Blog ini adalah hasil penulisan tentang hidup dan idea penulis sendiri dan berharap para pembaca berfikiran positif dan terbuka serta tidak menuduh tanpa asal usul periksa. Penulis tidak bertanggungjawab atas kerosakan atau kerugian semasa menggunakan maklumat di blog ini dan akan mengambil tindakan undang-undang tanpa berunding jika berlaku sebarang tuduhan tidak berasas atas hak persendirian sebagai seorang blogger.

Penulis Blog Paly

 
Top