Takde air..?!
Takde air..?!

Tu la gamaknye, dari pg tadi hingga la skrg, huhu. Mungkin sebab time rmai yang balik kg kot, mule la nak gune air sane sini, yang menetap s...

Baca lagi »

Kenapa tolak nuffnang dan komli?
Kenapa tolak nuffnang dan komli?

Fuhh, betol2 berani aku nak tulis entri ni tapi ade satu sebab jer aku nak kongsi kenape perlu tolak nuffnang ngan komli, satu jer, tak bnya...

Baca lagi »

Kami tetap jugak happy
Kami tetap jugak happy

Time 90-an dulu2, mmg teknologi tengah membangun, betol tak? Tengok henfon la sbagai contoh, bukan maen besar lg, kalo yang kecik skit, h...

Baca lagi »

Kecam sebab aku takde sijil ijazah
Kecam sebab aku takde sijil ijazah

Mak aih, datang plak mood nak menulis lam blog wlaupun skrg ni aku kurang sihat, cam nak demam jer ni. Aku nak tulis pasal ape yang tulis ta...

Baca lagi »

Blog ini adalah hasil penulisan tentang hidup dan idea penulis sendiri dan berharap para pembaca berfikiran positif dan terbuka serta tidak menuduh tanpa asal usul periksa. Penulis tidak bertanggungjawab atas kerosakan atau kerugian semasa menggunakan maklumat di blog ini dan akan mengambil tindakan undang-undang tanpa berunding jika berlaku sebarang tuduhan tidak berasas atas hak persendirian sebagai seorang blogger.

Penulis Blog Paly

 
Top