Dah agak dah, mesti ade jugak
Dah agak dah, mesti ade jugak

Ni kes jeles ke ape UAI dapat bini no 3? Hahaha. Soalan2 tu pun macam dah lebih kpd percakapan seorang macai. Aku nak jawab kang takot sa...

Baca lagi »

Kereta Transformer betol2 wujud
Kereta Transformer betol2 wujud

Hohoho. Memang hebat tol orang yang reka ni. Ape yang aku bace dari website yang buat robot ni, bukan syarikat yang buat, die sndiri yan...

Baca lagi »

Tulis satu entri pun lame, haha
Tulis satu entri pun lame, haha

Baru la aku paham sekarang! 100% paham! Hahaha. Bile nak tulis satu entri untk bg tips atau manfaat kpada orang ramai, mmg amik mase dan ...

Baca lagi »

Tahniah Ustaz Azhar Idrus
Tahniah Ustaz Azhar Idrus

Wahh. Dah 3 dah UAI, tahniah, hehe. Bercita2 macam ni jugak, insyaAllah, mampu nanti, hehe. Moga UAI ngan pasangannya dirahmati-Nya ^_^ ...

Baca lagi »

Preview blogshop untuk rakan blogger
Preview blogshop untuk rakan blogger

Macam yang aku dah cakap tadi , ni cume cadangan jer, mungkin lmbt lagi untuk aku buat e-shop untuk rakan2 blogger termasuk la aku. Onlin...

Baca lagi »

Blog ini adalah hasil penulisan tentang hidup dan idea penulis sendiri dan berharap para pembaca berfikiran positif dan terbuka serta tidak menuduh tanpa asal usul periksa. Penulis tidak bertanggungjawab atas kerosakan atau kerugian semasa menggunakan maklumat di blog ini dan akan mengambil tindakan undang-undang tanpa berunding jika berlaku sebarang tuduhan tidak berasas atas hak persendirian sebagai seorang blogger.

Penulis Blog Paly

 
Top