Bercadang nak buat online shop untuk blogger
Bercadang nak buat online shop untuk blogger

Buat mase ni cadangan jer sebab bnyak lagi aku kene betolkan blog baru tu, bile dah ok, mase aku untk menulis pun bnyak, bleh la aku piki...

Baca lagi »

Sanggupkah anda?
Sanggupkah anda?

# InsyaAllah Wallahu'alam

Baca lagi »

31.5.2013
31.5.2013

Bile pikir2 balik, terasa cam cepat la plak kalo nak blog baru ni dibukak. Kalo aku publish blog ni pada 31hb nanti, konfem aku kene dah ...

Baca lagi »

Blogging memang best
Blogging memang best

Ok, 2 post kat atas tu antara post yang aku tulis. Lepas jer aku tulis pasal spend wise kat atas tu, tetibe plak terpikir yang blogging n...

Baca lagi »

Blog ini adalah hasil penulisan tentang hidup dan idea penulis sendiri dan berharap para pembaca berfikiran positif dan terbuka serta tidak menuduh tanpa asal usul periksa. Penulis tidak bertanggungjawab atas kerosakan atau kerugian semasa menggunakan maklumat di blog ini dan akan mengambil tindakan undang-undang tanpa berunding jika berlaku sebarang tuduhan tidak berasas atas hak persendirian sebagai seorang blogger.

Penulis Blog Paly

 
Top