Sila la baca entri ni :)
Sila la baca entri ni :)

Setelah tugasan ni dah lame bagi, 22hb baru aku nak stat buat, due date rase2 24hb ni kot, hohoho. Tugasan ni diberi oleh Mialiana.com bers...

Baca lagi »

4 orang naik moto
4 orang naik moto

Baca lagi »

Jom2, pegi makan
Jom2, pegi makan

Saje jer aku nak tulis, nampak jer bnyak tapi belom tntu buat hari ni, hahaha. Menunjuk? Huhuhu. Ramai lg orang yg bz dari aku ni, yang a...

Baca lagi »

Dah lewat tapi gatal gak
Dah lewat tapi gatal gak

Pepagi bute cam ni pun gatal lagi nak sentuh blog baru tu. Macam nampak sgt aku ni excited kan bile dapat buat blog satu lg, siap citer l...

Baca lagi »

Blog ini adalah hasil penulisan tentang hidup dan idea penulis sendiri dan berharap para pembaca berfikiran positif dan terbuka serta tidak menuduh tanpa asal usul periksa. Penulis tidak bertanggungjawab atas kerosakan atau kerugian semasa menggunakan maklumat di blog ini dan akan mengambil tindakan undang-undang tanpa berunding jika berlaku sebarang tuduhan tidak berasas atas hak persendirian sebagai seorang blogger.

Penulis Blog Paly

 
Top