Nak jer aku tulis satu citer tapiiii
Nak jer aku tulis satu citer tapiiii

Kene edit gambar lam kamera lu baru bleh citer, kalo takde gambar tu, tak best plak nak tnjuk, hohoho. Aku takleh nak edit ler skrg sebab tg...

Baca lagi »

Roda kehidupan
Roda kehidupan

Baca lagi »

Salah satu kerja blog dah siap
Salah satu kerja blog dah siap

Blog ni aku dah update dah, lame gak terabai, ade link dr mggu lepas lagi, hoho. Print skrin kat atas tu antara link latest yang dah succ...

Baca lagi »

Sudah ade 2 post
Sudah ade 2 post

Lagi 10 post aku kene buat sebab nak kasi homepage blog tu penuh dan 2 lagi post untk portfolio. Widget pun aku belom settle lagi sebab b...

Baca lagi »

Adoii, terus hilang mood..
Adoii, terus hilang mood..

Pffft.. Bukan maen semangat aku nak smbung setup blog baru ni tapi tetibe plak error, hoho. Kes error ni berkait ngan feeds blog baru tu, ...

Baca lagi »

Selamat bercuti...!
Selamat bercuti...!

Best la korang dah stat cuti dah, mesti bleh layan blog spuas2 ati dalam mase 2 minggu ni tapi aku..? Huhuhu. Macam biase jer cume bertam...

Baca lagi »

Blog ini adalah hasil penulisan tentang hidup dan idea penulis sendiri dan berharap para pembaca berfikiran positif dan terbuka serta tidak menuduh tanpa asal usul periksa. Penulis tidak bertanggungjawab atas kerosakan atau kerugian semasa menggunakan maklumat di blog ini dan akan mengambil tindakan undang-undang tanpa berunding jika berlaku sebarang tuduhan tidak berasas atas hak persendirian sebagai seorang blogger.

Penulis Blog Paly

 
Top