Edit gambar untuk slide
Edit gambar untuk slide

Haaa, tu diaa, hehe. Gambar aku yg latest takde pun diambil ngan dslr, gambar lame jer ade, tu pun dslr kawan aku pnye. Kalo gune gambar2...

Baca lagi »

Ikan tenggiri da best ..!
Ikan tenggiri da best ..!

Dah lame gak aku nak makan ikan ni dan akhirnye, dapat gak aku merase wlaupun satu hiris jer, hehehe. Ikan tenggiri masak kari versi mak ...

Baca lagi »

Kalah jugak...
Kalah jugak...

Tadi aku dah pm kawan aku yg suh edit blog, untuk jd kan blog tu shopping online tapi die tak reply aku pnye pm, so, dah takde ape nak bu...

Baca lagi »

Cakap jer lebih tapi...
Cakap jer lebih tapi...

Pagi tadi aku ade post entri pasal yang aku nak tggu update tapi kes tngan gatal, aku buat note untuk edit blog baru tu, nanti balik nak...

Baca lagi »

Tunggu update baru plak
Tunggu update baru plak

Hehehe. Boleh dah ler aku letak ke tepi jap blog baru tu, tak yah nak edit mane yg tak penting sebab tak lame lagi theme tu akan kuar ver...

Baca lagi »

Blog ini adalah hasil penulisan tentang hidup dan idea penulis sendiri dan berharap para pembaca berfikiran positif dan terbuka serta tidak menuduh tanpa asal usul periksa. Penulis tidak bertanggungjawab atas kerosakan atau kerugian semasa menggunakan maklumat di blog ini dan akan mengambil tindakan undang-undang tanpa berunding jika berlaku sebarang tuduhan tidak berasas atas hak persendirian sebagai seorang blogger.

Penulis Blog Paly

 
Top