Ku sangka orang gila
Ku sangka orang gila

Malam ni aku nak share satu citer, betol atau tak laen hal, yang penting isi tersirat dan ape yg nak disampaikan atau ditunjukkan tu mmg be...

Baca lagi »

Senang tapi detail.. Hmm..
Senang tapi detail.. Hmm..

Bagi aku, wordpress mmg susah dr segi nak edit direct dalam editor tapi senang jer nak gune. Serius woo, mmg best gune wordpress kalo dah...

Baca lagi »

" Buat slow2 nampak nye "
" Buat slow2 nampak nye "

Fuuhh, mmg betol2 bnyak keje aku minggu ni, ringan jer tapi amik mase lame nak settle satu2. Blog baru tu pun rase2 aku kene buat slow2 d...

Baca lagi »

Menang Topup dan Review Blog Bersama SEGMEN ERAZ FADLI
Menang Topup dan Review Blog Bersama SEGMEN ERAZ FADLI

Menang Topup dan Review Blog Bersama SEGMEN ERAZ FADLI ERAZ FADLI mengajak semua blogger untuk join  Menang Topup dan Review Blog...

Baca lagi »

Lunch bersama ibu
Lunch bersama ibu

Sebelom aku balik dr kedai tadi, mak aku beli sup daging, kat kedai depan skolah. Kes? Aku tak lalu nak makan sgt tadi, terasa nak makan ...

Baca lagi »

Tugasan protege dah bleh buat?
Tugasan protege dah bleh buat?

Macam yang dah diberitahu, blogger Mialiana.com dah beri tugasan dah, baca sini , dan aku pun belom mule lagi buat ape yang telah ditugas...

Baca lagi »

Blog ini adalah hasil penulisan tentang hidup dan idea penulis sendiri dan berharap para pembaca berfikiran positif dan terbuka serta tidak menuduh tanpa asal usul periksa. Penulis tidak bertanggungjawab atas kerosakan atau kerugian semasa menggunakan maklumat di blog ini dan akan mengambil tindakan undang-undang tanpa berunding jika berlaku sebarang tuduhan tidak berasas atas hak persendirian sebagai seorang blogger.

Penulis Blog Paly

 
Top