Baru sikit buat..
Baru sikit buat..

Antara page yang aku dah setel buat, tu pun bnyak lagi bnde laen tak buat, huhu. Mungkin jap2 lagi aku sambung balik, konfem kene layan a...

Baca lagi »

Segmen Ke 2 Bloglist 24 Jam Oleh Akupenghibur.com
Segmen Ke 2 Bloglist 24 Jam Oleh Akupenghibur.com

Baca lagi »

Aku akan cuba..
Aku akan cuba..

Hehehe. Paham2 la kan. Aku mmg nak ke arah cam ni, hehehe. Sememangnye susah tapi belom cube belom tau kan. Sekarang pun aku dah slow2 na...

Baca lagi »

Kesan duduk atas dompet
Kesan duduk atas dompet

Mesti ade yang letak dompet kat poket blakang kan? Kebnyakan yang aku tengok mmg cam tu tapi ade jugak yang letak lam poket depan. Trend? ...

Baca lagi »

Letih punye pasal... abis terlelap..
Letih punye pasal... abis terlelap..

Print skrin semalam lg tapi tengah hari ni bru dapat nak post, haha. Lawak tol ler semalam, siap jer publish entri calon semalam, aku re...

Baca lagi »

Blog ini adalah hasil penulisan tentang hidup dan idea penulis sendiri dan berharap para pembaca berfikiran positif dan terbuka serta tidak menuduh tanpa asal usul periksa. Penulis tidak bertanggungjawab atas kerosakan atau kerugian semasa menggunakan maklumat di blog ini dan akan mengambil tindakan undang-undang tanpa berunding jika berlaku sebarang tuduhan tidak berasas atas hak persendirian sebagai seorang blogger.

Penulis Blog Paly

 
Top