" Kalo ade calon, ok jer "
" Kalo ade calon, ok jer "

Lebih kurang cam tu la perbualan aku ngan mak aku pagi tadi, hehe. Aku pun tak berape ingat cam mane bleh kuar tajuk kawin mase duk berbu...

Baca lagi »

Sambil layan kuih potong
Sambil layan kuih potong

Tapi kansel plak, hohoho. Time beli tadi ingat bleh terus layan kuih ni tapi takmo plak sebab ade makan kat umah nenek aku tadi, ilang te...

Baca lagi »

Korang dah capai tahap mana?
Korang dah capai tahap mana?

Rase2 aku dah capai tahap 'try' dah. Korang?

Baca lagi »

Blog baru dalam proses
Blog baru dalam proses

Aku saje jer nak tnjuk skit aku pnye progress walaupun bru test skit jer, hehe. Banyak lagi aku kene blajar, buat dan test blog baru ni, ...

Baca lagi »

Cara elak feed jadi tak betol
Cara elak feed jadi tak betol

Sekadar drpd ape yang aku lihat jer, belom tentu 100% betol. Memang kadang kala feed tu tak betol, mgkn server blogger atau feedburner wa...

Baca lagi »

Testing testing testing
Testing testing testing

Makin bertambah ler keje aku skrg, hehe. Print skrin kat atas tu aku tengah upload fail2 blog baru masuk lam server aku via dreamweaver. ...

Baca lagi »

Persiapan blog baru dah siap
Persiapan blog baru dah siap

Aku tau aku still lagi baru dalam dunia blog ni tapi tak salah kan, sambil berblogging sambil blajar, hehe. Hampir 6 bulan dah aku ceb...

Baca lagi »

Blog ini adalah hasil penulisan tentang hidup dan idea penulis sendiri dan berharap para pembaca berfikiran positif dan terbuka serta tidak menuduh tanpa asal usul periksa. Penulis tidak bertanggungjawab atas kerosakan atau kerugian semasa menggunakan maklumat di blog ini dan akan mengambil tindakan undang-undang tanpa berunding jika berlaku sebarang tuduhan tidak berasas atas hak persendirian sebagai seorang blogger.

Penulis Blog Paly

 
Top