Blogger bertuah 9 Jam
Blogger bertuah 9 Jam

Aku dah ade dah blogger bertuah untuk segmen rm9 aku tu. Segmen tu simple dan kejap jer, malas plak nak buat lame2, takot2 takde komitmen...

Baca lagi »

Mati semasa buat perkara jahat
Mati semasa buat perkara jahat

Aku ade bace paper hari ni dan untk bace online, boleh tekan sini . Nyawa kite ni tak tau bile mase kene tarik tapi nak ke nyawe kite ditari...

Baca lagi »

Siapa si gadis ungu tu????
Siapa si gadis ungu tu????

Lepas aku balik solat jumaat tadi, singgah pegi kedai mak untuk beli barang. On da way nak balik umah tu, perghhh... Punye la lawa sorang...

Baca lagi »

Jom blogwalking, hehehe
Jom blogwalking, hehehe

http://cahayasirius.blogspot.com/2013/05/segmen-9-jam.html http://fakhruru.blogspot.com/2013/05/segmen-9-jam.html http://www.ainamansor...

Baca lagi »

Blog ini adalah hasil penulisan tentang hidup dan idea penulis sendiri dan berharap para pembaca berfikiran positif dan terbuka serta tidak menuduh tanpa asal usul periksa. Penulis tidak bertanggungjawab atas kerosakan atau kerugian semasa menggunakan maklumat di blog ini dan akan mengambil tindakan undang-undang tanpa berunding jika berlaku sebarang tuduhan tidak berasas atas hak persendirian sebagai seorang blogger.

Penulis Blog Paly

 
Top