Rambut dah gunting..!
Rambut dah gunting..!

Setelah sekian lame kene sound ngan mak, kes satu kepale tak kemas, abis kene, hohoho. Hari ni aku setelkan rambut ngan jambang jer tapi ...

Baca lagi »

Kurang 3 jam lagi
Kurang 3 jam lagi

Jemput join sume, hehehe. Tekan gambar adik aku, kurang 3 jam lagi segmen aku nak tamat. Simple jer segmen tu. Nanti dah tamat, aku buat ...

Baca lagi »

2 nasik goreng jenis baru?
2 nasik goreng jenis baru?

Hohoho. Fes time aku makan nasik goreng ni. Petang tadi aku pegi bandar, pastu pegi kedai baju, beli baju adik, aku tak beli pun sebab ta...

Baca lagi »

Segmen: 9 Jam
Segmen: 9 Jam

Hari ni aku nak buat satu segmen ringkas jer, tengah malam ni tamat, kejap jer, hehe. Aku buat segmen ni pun pasal aku kene topup untuk o...

Baca lagi »

Betol2 banyak ni
Betol2 banyak ni

Serius woo, ari ni memang bnyak hiler nak settlekan keje2 kat luar sebab ade yang bertangguh bawak ke hari ni, hoho. Malas dah nak postpone,...

Baca lagi »

Blog ini adalah hasil penulisan tentang hidup dan idea penulis sendiri dan berharap para pembaca berfikiran positif dan terbuka serta tidak menuduh tanpa asal usul periksa. Penulis tidak bertanggungjawab atas kerosakan atau kerugian semasa menggunakan maklumat di blog ini dan akan mengambil tindakan undang-undang tanpa berunding jika berlaku sebarang tuduhan tidak berasas atas hak persendirian sebagai seorang blogger.

Penulis Blog Paly

 
Top