777 dah
777 dah

Nampak jer nombor cantik, terus aku snap, hehe. Due2 dah stat tnjuk peningkatan a.k.a makin menurun. Rase2 ari tu yang global dalam 111k ...

Baca lagi »

Andai kata aku boleh buat macam ni
Andai kata aku boleh buat macam ni

Betol2 berbakat ni, hoho..

Baca lagi »

Luar jer lebih, dalam hampeh
Luar jer lebih, dalam hampeh

Hari ni aku ngan mak aku bukak pose ngan nasik kerabu kat pasar malam. Mase tengok ayam bakar madu tu, kat luar tu bukan maen meleleh mad...

Baca lagi »

Laju nye potong tembikai -_-
Laju nye potong tembikai -_-

Tu die. Bukan maen laju lagi potong tapi kalo bagi kat aku, konfem tak puas makan kecik2, bak yang gedabak baru ler puas ati nak makan, h...

Baca lagi »

Hari ni berduet dengan mak
Hari ni berduet dengan mak

Jangan jeles, hari ni aku berduet ngan mak, baru la meriah, hehe. Kalo solo jer tak best, sunyi, bosan, takde semangat tapi beza ngan ber...

Baca lagi »

Sedikit print skrin theme baru
Sedikit print skrin theme baru

Simple jer kan, takde ape yang menarik untuk theme berharga RM150 tapi ade kelebihan tersendiri, hehe. Blog baru tu lebih kepada tips har...

Baca lagi »

Aku ditawarkan kerja? Hohoho
Aku ditawarkan kerja? Hohoho

Hehehe. Akhirnye panggilan yg aku jangka akan dapat, ini hari rupenye. Panggilan tu dari jiran kampung tapi die dah berpindah ke bandar, ...

Baca lagi »

Jangan tulis kalo tengah marah
Jangan tulis kalo tengah marah

Tulis entri pun kene ade komitment walaupun skit, mesti kene ade idea, jalan penulisan tu kene la senang orang nak paham tapi kalo ade peras...

Baca lagi »

Blog ini adalah hasil penulisan tentang hidup dan idea penulis sendiri dan berharap para pembaca berfikiran positif dan terbuka serta tidak menuduh tanpa asal usul periksa. Penulis tidak bertanggungjawab atas kerosakan atau kerugian semasa menggunakan maklumat di blog ini dan akan mengambil tindakan undang-undang tanpa berunding jika berlaku sebarang tuduhan tidak berasas atas hak persendirian sebagai seorang blogger.

Penulis Blog Paly

 
Top