1 hadiah dah dapat :)
1 hadiah dah dapat :)

Alhamdulillah, hadiah wang tunai dah dapat dah yang aku menang kontes panduan blogger, boleh tekan sini kalo korang nak tengok entri tu....

Baca lagi »

Lambat lagi ke..?
Lambat lagi ke..?

Banyak gak aku tanye soalan tapi seb baek developer tu rajin menjawab, hehe. Ye la, theme wordpress yang aku nak beli ni hampir RM150, so...

Baca lagi »

Entri hilang? Pftt..
Entri hilang? Pftt..

Adoii, penat2 aku duk menulis tadi tapi hilang plak. Blog wat hal ke ni? Huhuhu. Sebelom hilang tu, dah la tak kuar2 lam reading list, ni...

Baca lagi »

Tolong..?
Tolong..?

Klik untuk lagi besar

Baca lagi »

Blog ini adalah hasil penulisan tentang hidup dan idea penulis sendiri dan berharap para pembaca berfikiran positif dan terbuka serta tidak menuduh tanpa asal usul periksa. Penulis tidak bertanggungjawab atas kerosakan atau kerugian semasa menggunakan maklumat di blog ini dan akan mengambil tindakan undang-undang tanpa berunding jika berlaku sebarang tuduhan tidak berasas atas hak persendirian sebagai seorang blogger.

Penulis Blog Paly

 
Top