Mak tersenyum
Mak tersenyum

Aku ni anak sulong dan dah tak belajar dah. Dulu blajar kat u, ijazah, tapi aku quit, sebab2 knape aku takmo heboh, femili2 rapat pun aku...

Baca lagi »

Paypal dah aktif dan verified..!
Paypal dah aktif dan verified..!

Dah bleh start buat transaksi atau bayaran, local ngan international, due2 dah bleh buat, termasuk la terima bayaran dr luar negara ka...

Baca lagi »

Hari khamis dah bleh kot
Hari khamis dah bleh kot

Hmm. Aku tak sure sgt ler bile siap kod tu, mungkin jugak skrg ni pun dah siap dah sebab aku tengok lam aku pnye debit card history tu ca...

Baca lagi »

Macam tu la gamaknyee
Macam tu la gamaknyee

Baca lagi »

Menang Kontes Panduan Blogger
Menang Kontes Panduan Blogger

Alhamdulillah, jawapan yang aku tulis kat sini menjadi pilihan tempat ke 2 dan menang pelbagai hadiah, korang bleh tekan gambar atas tu ...

Baca lagi »

Treler ngan kucing.. due2 lawak
Treler ngan kucing.. due2 lawak

Bukan maen panjang lagi treler ni, hahahaha Lompat, guling, lompat, guling...! # Sekadar perkongsian :) Wallahu'alam

Baca lagi »

Kari punye pasal.. !
Kari punye pasal.. !

Brekpes roti canai sebab kari la ni..! Hahaha. Hari ni memang beza tol aroma kari untk roti canai, terus mendadak nafsu makan ni, last2 b...

Baca lagi »

Korang berasal dari mana?
Korang berasal dari mana?

Aku nombor 5 tu ha, hehehe. Korang plak? Wallahu'alam

Baca lagi »

Blog ini adalah hasil penulisan tentang hidup dan idea penulis sendiri dan berharap para pembaca berfikiran positif dan terbuka serta tidak menuduh tanpa asal usul periksa. Penulis tidak bertanggungjawab atas kerosakan atau kerugian semasa menggunakan maklumat di blog ini dan akan mengambil tindakan undang-undang tanpa berunding jika berlaku sebarang tuduhan tidak berasas atas hak persendirian sebagai seorang blogger.

Penulis Blog Paly

 
Top