Komen dan terus publish, takde moderation
Komen dan terus publish, takde moderation

Aku cume nak test jer sebab kalo buat cam ni bleh mendorong aku untuk jenguk entri aku stiap hari, nak bace komen2 terus direct kat page ...

Baca lagi »

Buat list jer lebih..
Buat list jer lebih..

.. tapi bnyak yang tak buat, hahaha. List yg aku buat untk hari ni bukan sengaja pun aku tak buat sume tapi maklum la jmpe kekawan, amik ma...

Baca lagi »

List untuk hari ni
List untuk hari ni

Entah buat ke tak, hohoho. 2 perkara jer paling penting kat atas tu; bank in ngan gunting rambut. Jom2! Wallahu'alam

Baca lagi »

Dah kene warn, adoii..
Dah kene warn, adoii..

Mak dah bagi warning dah, terpakse jugak buat sebab bile tengok betol2, mmg betol ape yg mak aku suh, hehehe. Mak aku tegur 2 perkara; rambu...

Baca lagi »

Oo, kene pegi bank..
Oo, kene pegi bank..

Patot la hilang RM10 inggit lam akaun bank aku, upe2 nye dah kene telan ngan paypal dah, hahaha. Punye la  frust hilang RM10 sebab terpak...

Baca lagi »

Blog ini adalah hasil penulisan tentang hidup dan idea penulis sendiri dan berharap para pembaca berfikiran positif dan terbuka serta tidak menuduh tanpa asal usul periksa. Penulis tidak bertanggungjawab atas kerosakan atau kerugian semasa menggunakan maklumat di blog ini dan akan mengambil tindakan undang-undang tanpa berunding jika berlaku sebarang tuduhan tidak berasas atas hak persendirian sebagai seorang blogger.

Penulis Blog Paly

 
Top