Segmen: Jom blogwalking jom..!
Segmen: Jom blogwalking jom..!

- TAMAT - Hari ni aku nak buat satu segmen plak, segmen biase2 jer sebab nak kumpulkan link2 blog untuk aku ngan korang sume blogwalk...

Baca lagi »

Turun secare berduet dah
Turun secare berduet dah

Hari tu aku pnye rank alexa makin hari makin naek, hampir sampai 1000 tapi sekarang dah ok dah balik, dah start turun dah. Global rank mm...

Baca lagi »

Baru aku tahu, hohoho
Baru aku tahu, hohoho

Macam mane la aku bleh terlepas pandang pasal debit kad lam paypal tadi, hohoho. Aku try jer key in ape yang patot dalam ruang yg paypal ...

Baca lagi »

RHB jer boleh topup? Huhu
RHB jer boleh topup? Huhu

Aku nak beli satu bnde scare online dan terpakse la aku gune paypal dan kene topup ngan rhb jer boleh. Nak buat cam mane kan, rhb pun ...

Baca lagi »

Tak nak sudah, hehe..
Tak nak sudah, hehe..

Aku tak tau sejauh mane betol bende ni, mungkin ade yang nak khianat die atau mmg die yang sndiri buat tapi aku sbagai orang kelantan, na...

Baca lagi »

Selesai sudah.. petang ni plak
Selesai sudah.. petang ni plak

Dah selesai dah aku pnye bayaran, hehe. RM70 jer sebab aku gune pakej student, kalo standed RM80 kot, dah tak ingat. Internet dah byar, a...

Baca lagi »

Terbaek punye ayah, haha
Terbaek punye ayah, haha

Memahami tol anak die ni, haha. Lawak2. Wallahu'alam

Baca lagi »

Blog ini adalah hasil penulisan tentang hidup dan idea penulis sendiri dan berharap para pembaca berfikiran positif dan terbuka serta tidak menuduh tanpa asal usul periksa. Penulis tidak bertanggungjawab atas kerosakan atau kerugian semasa menggunakan maklumat di blog ini dan akan mengambil tindakan undang-undang tanpa berunding jika berlaku sebarang tuduhan tidak berasas atas hak persendirian sebagai seorang blogger.

Penulis Blog Paly

 
Top