$89..?! Sanggup ke tak? Hmm
$89..?! Sanggup ke tak? Hmm

Dollar ye, bukan ringgit, hoho. Aku nak buat satu blog lg dengan template berbayar. Sebab? Aku nak blog baru aku tu takde ape2 masalah, b...

Baca lagi »

Fes time makan beef steak
Fes time makan beef steak

Fuhh, bnyak jugak aku post pasal ape yang aku makan, hehe. Ok, tadi aku post pasal aku makan laksam dan mmg bes pun, 2 pinggan plak aku maka...

Baca lagi »

Aku lukis adik aku, sama kan?
Aku lukis adik aku, sama kan?

Klik gambar tu kalo korang nak tengok detail aku lukis, mmg betol2 same kan? Jgn puji, mintak sgt2 jngan puji aku pnye seni lukisan ni. Y...

Baca lagi »

2 jenis kucing yang berbeza
2 jenis kucing yang berbeza

Sekor jenis jiwang, siap layan Ombak Rindu Diorang ni plak jenis gangster, muke jer kot lebih tapi manja jer, hehe Wallahu'al...

Baca lagi »

La.. La.. La.. Laksam..?!
La.. La.. La.. Laksam..?!

Lepas jer balik solat jumaat, dapat layan laksam, perghh, sodapp. Laksam tu mak aku tempah ngan orang, kuah ngan bahan2 laen buat sndiri ...

Baca lagi »

Adik? Makan? Photoblogging?
Adik? Makan? Photoblogging?

Forecast untk entri hari ni: Photoblogging! Hehehe. Hari ni mmg bnyak gambar aku nak kongsi ngan korang, ade jugak yang lawak pasal adik ...

Baca lagi »

Blog ini adalah hasil penulisan tentang hidup dan idea penulis sendiri dan berharap para pembaca berfikiran positif dan terbuka serta tidak menuduh tanpa asal usul periksa. Penulis tidak bertanggungjawab atas kerosakan atau kerugian semasa menggunakan maklumat di blog ini dan akan mengambil tindakan undang-undang tanpa berunding jika berlaku sebarang tuduhan tidak berasas atas hak persendirian sebagai seorang blogger.

Penulis Blog Paly

 
Top