Makan petang yang simple
Makan petang yang simple

Simple kan? Nasik + sayur + ikan, ok la daripada duk makan burger, hehe. Makan petang td aku dalam dilema jugak, nak masak nasik goreng s...

Baca lagi »

Rezeki petang ni :)
Rezeki petang ni :)

Alhamdulillah, mmg senang berurusan td, simple mimple giler, adik aku pn terkejut, hohoho. Tak perlu kot aku bagitau berapa keping, juz l...

Baca lagi »

Berapa kereta tersembunyi? Hehehe..
Berapa kereta tersembunyi? Hehehe..

Ok, berape kete yang korang nampak yg tengah sembunyi dalam gambar kat atas ni? Bile dah jawab, cer tekan button kat bawah ni nak tau jaw...

Baca lagi »

Pelanggan aku hanya bersijilkan SPM tapi..
Pelanggan aku hanya bersijilkan SPM tapi..

Dulu aku penah citer pasal kerendahan diri seorang pelanggan aku, boleh tekan sini dan die still lagi dtg ke kedai aku, minum air teh sa...

Baca lagi »

Konfem terus bagi kalo kucing buat cam ni
Konfem terus bagi kalo kucing buat cam ni

Bayang kan kalo kucing korang buat cam ni mase nak mintak makanan? Rase2 korang terus bagi atau wat dek jer? Kalo aku, terus bagi kot seb...

Baca lagi »

Buah nangka yang istimewa
Buah nangka yang istimewa

Hebat kan? Macam ibu berpelukan ngan anak. Kuasa-Nya tiada tandingan :') Wallahu'alam

Baca lagi »

Blog ini adalah hasil penulisan tentang hidup dan idea penulis sendiri dan berharap para pembaca berfikiran positif dan terbuka serta tidak menuduh tanpa asal usul periksa. Penulis tidak bertanggungjawab atas kerosakan atau kerugian semasa menggunakan maklumat di blog ini dan akan mengambil tindakan undang-undang tanpa berunding jika berlaku sebarang tuduhan tidak berasas atas hak persendirian sebagai seorang blogger.

Penulis Blog Paly

 
Top