Ohsem tak 2 gambar ni?
Ohsem tak 2 gambar ni?

Baca lagi »

Nasik air lagi ..!
Nasik air lagi ..!

Hehehe. Dah bnyak kali jugak aku post pasal nasik air masakan mak aku ni. Bukan ape, mmg sedap woo, tu yang aku nak kongsi lam blog aku n...

Baca lagi »

Impian seorang gamer
Impian seorang gamer

Aku sndiri pun nak macam ni, haha. Kebanyakan gamer tak dapat nak capai impian ni, sekadar tengok yg orang laen pnye jer tapi andai ler a...

Baca lagi »

Lambat lagi ke..?
Lambat lagi ke..?

Perot dah mengidam dah ni nak makan makanan kat pasar malam tapi masalah nye adik belom balik skolah lagi ni, hohoho. Nak jer aku baham m...

Baca lagi »

#2 Isteri yang solehah
#2 Isteri yang solehah

Baca lagi »

Pejam celik pejam celik...
Pejam celik pejam celik...

Dah tak lame dah kite nak menyahut bulan yang mulia ni. Sape tak excited kan nak bertemu 3 bulan ni dan paling best, bulan Ramadan, penuh...

Baca lagi »

Makin semangat aku nak buat..!
Makin semangat aku nak buat..!

Nak buat blog satu lagi la tapi blog tu lebih ke arah memberi manfaat kpada orang ramai. Aku dah plan dah nak buat cam mane dan sekarang ...

Baca lagi »

Blog ini adalah hasil penulisan tentang hidup dan idea penulis sendiri dan berharap para pembaca berfikiran positif dan terbuka serta tidak menuduh tanpa asal usul periksa. Penulis tidak bertanggungjawab atas kerosakan atau kerugian semasa menggunakan maklumat di blog ini dan akan mengambil tindakan undang-undang tanpa berunding jika berlaku sebarang tuduhan tidak berasas atas hak persendirian sebagai seorang blogger.

Penulis Blog Paly

 
Top