Tersenarai dalam calon :)
Tersenarai dalam calon :)

Hepi betol aku malam ni, hehe. Aku tersenarai dalam calon untuk protege kedua blogger Mialiana.com , blogger yang mmg dah ramai kenal. Bu...

Baca lagi »

Jangan sampai tahap bodoh..!
Jangan sampai tahap bodoh..!

Pagi tadi memang aku panas giler ngan customer aku, nak jer aku sound tapi ape kan daya ilmu di dada tak cukup nak berbahas ngan orang2 bodo...

Baca lagi »

Gelagat suami nakal di restoran
Gelagat suami nakal di restoran

Ok, meh bace citer simple aku nak tulis ni, entah best ke tak, terpulang pade korang, hehehe. Aku dapat ilham ni bile duk godek2 lam inte...

Baca lagi »

Dah dekat dah google nak update ni
Dah dekat dah google nak update ni

Ape yang google nak update? Awal bulan 7 ni diorang akan update pagerank dan mase tu la aku nak dapatkan pagerank walaupun 1 jer. Aku ken...

Baca lagi »

(Video) Jom bergaduh ngan lukisan..
(Video) Jom bergaduh ngan lukisan..

Kreatif giler. Setahu aku kalo nak buat animation cam ni memang bnyak giler gambar yang nak disatukan. 5 stars aku bagi! Hehehe. Wallah...

Baca lagi »

Idea dah kurang, huhuhu
Idea dah kurang, huhuhu

Ontah ler, makin hari makin kurang plak idea aku nak tulis dalam blog, mungkin ade masalah yang bagi kesan kot, huhu. Masalah internet? S...

Baca lagi »

#1 Isteri yang solehah
#1 Isteri yang solehah

# Idaman setiap suami :) Wallahu'alam

Baca lagi »

Blog ini adalah hasil penulisan tentang hidup dan idea penulis sendiri dan berharap para pembaca berfikiran positif dan terbuka serta tidak menuduh tanpa asal usul periksa. Penulis tidak bertanggungjawab atas kerosakan atau kerugian semasa menggunakan maklumat di blog ini dan akan mengambil tindakan undang-undang tanpa berunding jika berlaku sebarang tuduhan tidak berasas atas hak persendirian sebagai seorang blogger.

Penulis Blog Paly

 
Top